Pagini

miercuri, 25 aprilie 2012

Flowers


Cu siguranta ca imediat ce am vazut primele semne de incalzire a vremii ne-am si gandit sa scoatem din sertare hainele de primavara si sa inlocuim - in primul rand - cizmele cu pantofii de care ne-a fost atat de dor.
Si pentru ca primavara deja a venit, va propun cel mai nou trend al sezonului ce tocmai se desfasoara: imprimeurile florale. Deja ne putem afisa fericite si semete in cele mai colorate haine pe care le avem, cu atat mai mult cu cat in primvara-vara 2012 culorile sunt in top.
Imprimeurile florale conduc moda in acest an si se preconizeaza ca si vara viitoare vor ramane undeva in top. Se poarta bluzele inflorate, in toate modelele si culorile, fara limite si temeri de incalcare a asorte-ului, ceea ce inseamna ca poti adauga garderobei tale cateva bluzite vaporoase cu imprimeuri florale.
 Nici fustele inflorate nu trebuie sa lipseasca din sifonierul tau. Ele pot fi de la cele simple cu cateva flori ici-acolo aruncate pana la cele in care isi fac loc toate florile de toate culorile.
Acestor tinute vesele si colorate le poti asorta cu usurinta croseturi, bentite cu flori, genti inflorate sau cercei cu aspect cat mai eco. Si cat inca se mai pot purta, nu uita de esarfe!  E timpul sa stralucesti, sa te arati vesela si sa iti imbunatatesti starea de spirit cu o combinatie vestimentara care te va face sa te simti feminina, frumoasa si tanara!

 

2 comentarii:

  1. Foarte draguta pictura ta, de primavara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Imi place blogul tau. Daca ai timp, te asteapta un premiu la mine pe blog. Il gasesti aici: http://lifestyleandreea.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere